Bradon Flowers iubeste jocurile de noroc

de Chaos Lore

Bradon Flowers iubeste jocurile de noroc


Brandon Flowers a riscat sa ii dezamageasca pe mormonii din categoria carora face parte recunoscand ca iubeste jocurile de noroc pline de adrenalina in Las Vegas, orasul sau natal.

Solistul The Killers a fost crescut cu invataturile Bisericii lui Iisus Hristos si a Sfintilor de pe Urma, care respinge orice forma a jocurilor de noroc, considarandu-le nesanatoase pentru societate.

Flowers marturiseste si ca incearca sa aiba un stil de viata potrivit credintei mormone, mai ales in orasul sau plin da cazinouri. "Cel mai mult am castigat 200 de dolari. Nu sunt un mare jucator, insa adrenalina jocurilor de noroc poate atrage pe oricine, asa ca trebuie sa fim atenti. Inca sunt atras de luminile sale", a declarat Flowers recent.

Acesta a mai spus cu ceva timp in urma ca a fost luat in ras din cauza religiei sale, deoarece starurile rock religioase "nu sunt cool".

"Flamingo" s-a clasat pe locul intai in seara de 12 septembrie, urmand exemplul celor trei albume The Killers care au trecut pe rand prin locul intai - 'Hot Fuss' (2004), 'Sam's Town' (2006) si 'Day & Age' (2008)Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook