Brandon Flowers a cantat un cover dupa Elvis Presley

de Chaos Lore

Brandon Flowers a cantat un cover dupa Elvis Presley

Brandon Flowers, solistul The Killers, a sustinut in Londra pe 8 septembrie primul sau concert solo de la lansarea albumului sau "Flamingo", unde a cantat si un cover Elvis.

Solistul a sustinut un show special de prezentare a albumului "Flamingo", ce a fost lansat la inceputul acestei saptamani, insa a cantat si doua hituri The Killers si un cover dupa Elvis Presley.

"Stiti sa faceti un baiat sa se simta bine", a spus acesta publicului, in care se afla si Mark Ronson. "Este prima data cand cantam de cand s-a lansat albumul si suntem incantati ca v-ati mai familiarizat cu piesele", a adaugat Flowers.

Cantand in special piese de pe albumul sau solo, artistul a cantat si o varianta synth a piesei "Are You Lonesome Tonight" apartinand lui Elvis.

Flowers a spus publicului ca albumul sau solo s-ar putea sa ii surprinda. "Nu imi e teama s-o spun: noul album este un pic mai moale decat cele cu care v-ati obisnuit, insa exista si o piesa care este asa (n.r. - in stilul The Killers) si care se cheama Jilted Lovers And Broken Hearts", a spus acesta.

Apoi a inceput sa cante piesa, iar publicul a cantat versurile alturi de solist, desi albumul a aparut de doar cateva zile.

Brandon Flowers a cantat:

'On The Floor'
'Crossfire'
'Magdalena'
'Bette Davis Eyes'
'Jilted Lovers And Broken Hearts'
'Was It Something I Said'
'Hard Enough'
'Are You Lonesome Tonight?'
'Losing Touch'
'Only The Young'
'Swallow It'
'Playing With Fire'
'When You Were Young'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook