Breathelast au lansat un single insotit de clip, 'Indigo'

de Cristi Nedelcu

Breathelast au lansat un single insotit de clip, 'Indigo'


"Indigo" este a doua piesa ce iese din perioada pandemica ca cel mai nou single Breathelast.

Desi este o idee asupra careia ne-am mai oprit in timp, de abia in aceasta perioada am reusit sa o finalizam, cu ajutorul lui Lorant Sirgher (Bite Your Tongue / Los Pogos - Satu Mare), care ne-a ajutat mult la productia piesei. BreatheLast revine la formula de 5, cu Flora la vioara pentru aceasta piesa acustico-electrica, pentru o experienta muzicala noua in limba romana.

"Indigo" este indemnul apasator al lumii de a urma caile celor populari si adulati, lasand deoparte trasaturile care ii fac pe oameni sa fie reali. "Accidentul" de a fi tu, intr-o lume care te vrea tras la indigo, poate sa fie ultima suflare libera si sincera in fata timpului care trece nepasator, in timp ce idolizam vietile altora.

Indigo a avut in spate si o chemare pentru cei care urmaresc formatia Breathelast, acestia avand deja posibilitatea de a intra in posesia unei bucati din melodie pentru a se filma asa cum simt sau se simt, concluzia finala a acestui demers fiind insusi clipul oficial al piesei. Breathelast multumeste enorm tuturor celor care au raspuns acestui apel, cat si celor care ne-au incurajat sa dam curs acestei idei!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook