Breathelast: Urmareste integral concertul de la Brasov (video)

de Chaos Lore

Breathelast: Urmareste integral concertul de la Brasov (video)


Va prezentam concertul integral sustinut de BreatheLast in clubul Rockstadt din Brasov pe 5 octombrie, eveniment la care au participat si trupele PROTEST URBAN, Night in Gales si Walk The Abyss.

"Multumim foarte FOARTE MULT lui Alinesku ( Deliver the God ) pentru filmarea dementiala si pentru primirea frumoasa la BRASOV in Club Rockstadt, multumim trupelor NIGHT IN GALES (DE), PROTEST URBAN pentru invitatie, trupei Walk The Abyss pentru masiva sustinere si TUTUROR celor prezenti! Am vrut sa ajungem la Brasov foarte mult si ne-am ales cu un Full Live Set foarte tare!", a declarat trupa.

In momentul de fata Breathelast se afla in studio la Next Dog Studio, unde lucreaza la un nou material alaturi de Marius Costache (Avatar, Satanochio, White Walls, Mediocracy). Discul, care se va numi THE FLOOD, va fi scos prin intermediul casei de discuri Metalfan Records Division si este prevazut a fi lansat in iarna aceasta, la un an de la lansarea materialului de debut.

www.breathelast.com
www.facebook.com/Breathelast


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook