JOE PERRY si multi altii apar pe noul album BRET MICHAELS

de George Lazar

JOE PERRY si multi altii apar pe noul album BRET MICHAELS


Solistul Poison, Bret Michaels, a vorbit recent despre viitorul sau album solo, "Get Your Rock On", ce urmeaza sa fie lansat in aceasta vara.


"Este un album uimitor. Am muncit foarte mult la el. La fel ca toata lumea care canta pe el, oameni carora nu le sunt doar prieten ci si fan. Apar Ace Frehley de la KISS si Michael Anthony de la Van Halen. Am refacut piesa Nothin But A Good Time de la poison si am cantat tot pe ea in afara chitarii lead si a basului. Ace Frehley canta solo-ul si Michael Anthony a preluat partea de bas."

"Apoi, Every Rose Has Its Thorn ii are pe Joe Perry de la Aerosmith si Hugh McDonald de la Bon Jovi. Si Loretta Lynn canta cu mine. Apoi, Jimmy Buffett, eu si el am cantat Margaritaville live... Toti sunt oameni pe care ii cunosc. Vinnie Paul de la Pantera. Cu totii imi sunt prieteni."


"Cea mai buna - sunteti pregatiti pentru asta? - piesa pe care am rafacut-o este Sweet Home Alabama cu tipii de la Lynyrd Skynyrd cantand pe ea. Gary Rossington si Rickey Medlocke sunt acolo. Am vrut sa auda ce am facut. I-am dat o atingere foarte buna. Si ei erau de parere ca e uimitor."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook