Bring Me The Horizon - Antivist (piesa noua)

de Buvnitz

Bring Me The Horizon - Antivist (piesa noua)


Antivist, o noua piesa semnata de grupul britanic Bring Me the Horizon, poate fi ascultata mai jos.

Piesa este extrasa de pe noul album intitulat Sempiternal, disponibil pe piata incepand cu 29 aprilie via RCA.

E un sunet foarte euforic care traverseaza albumul, un sunet inaltator, dar si foarte trist. Din punct de vedere electronic este mult mai avansat decat orice am facut pana acum", a spus solistul Oliver Sykes despre noul material.

"Procesul de compozitie pentru Sempiternal a fost unul total diferit. Am lucrat pe un computer neincetat pana cand am obtinut ce am vrut. Faptul ca l-am adus pe Jordan (Fish, noul clapar) in mix a schimbat totul compet, ni s-au deschis atat de multe posibilitati", a completat Sykes.

"Tematica versurilor este totul. Aveam capul mult mai clar cand am scris de aceasta data si mi-a permis sa scriu dintr-o alta perspectiva. Sunt cele mai bune chestii pe care le-am scris vreodata, in opinia mea. Este foarte dramatic, foarte direct si uneori sarcarstic, insa cea mai importanta parte din ele este felul in care se combina cu muzica pentru a aduce ascultatorului imagini vivide si emotii. Cred ca am reusit sa obtinem asta cu succes".

Tracklist-ul albumului este:

01. Can You Feel My Heart
02. The House Of Wolves
03. Empire (Let Them Sing)
04. Sleepwalking
05. Go To Hell, For Heaven's Sake
06. Shadow Moses
07. And The Snakes Start To Sing
08. Seen It All Before
09. Antivist
10. Crooked Young
11. Hospitals For SoulsDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: