Bring Me The Horizon au fost implicati intr-o noua bataie cu 'fanii' (video)

de Buvnitz

Bring Me The Horizon au fost implicati intr-o noua bataie cu 'fanii' (video)


Jon Weindhofen, chitaristul formatiei Bring Me the Horizon, a intrat intr-un conflict cu un membru al publicului prezent la concertul sustinut in data de 6 noiembrie in Helsinki, Finlanda.

Se pare ca cineva din public a inceput sa huiduie trupa in timpul recitalului din deschiderea concertului Machine Head, moment in care hitaristul si-a pierdut calmul si a intrat in public pentru a-l lovi pe respectivul individ.

Weindhofen a fost urmat de solistul Oliver Sykes care a folosit microfonul pe post de arma. Securitatea clubului a reusit sa calmeze situatia iar trupa si-a continuat concertul.

Bring Me The Horizon au fost insa nevoiti sa termine set-ul mai devreme dupa ce cineva din staff-ul turneului le-a taiat sunetul. Jona si-a rupt mana in urma incidentului.

Nu este prima data cand formatia intra in asemenea conflicte. Sykes a fost asaltat in data de 3 octombrie in Salt Lake City, Utah.

Solistul s-a enervat dupa ce publicul a aruncat cu sticle si alte obiecte pe scena, asa ca le-a sugerat celor care au facut acest gest fie sa paraseasca locatia, fie sa urce pe scena si sa vorbeasca personal cu artistul.

Din pacate, cativa dintre cei din public chiar au urcat pe scena si l-au atacat pe Sykes. Desi a fost impins si bruscat, acesta nu a fost ranit in incident si s-a intors pe scena dupa circa 45 de minute, pentru a continua spectacolul alaturi de trupa sa.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: