Solistul BMTH a fost atacat pe scena (video)

de Chaos Lore

Solistul BMTH a fost atacat pe scena (video)


Oli Sykes, solistul trupei Bring Me the Horizon, a fost atacat de cateva persoane care au urcat pe scena la concertul trupei din Salt Lake City. O filmare a incidentului este disponibila mai jos. In al doilea filmulet, 'distractia' incepe de la minutul 00:30.

Concertul a avut loc pe 3 septembrie, in cadrul turneului american al trupei.

Solistul s-a enervat dupa ce publicul a aruncat cu sticle si alte obiecte pe scena, asa ca le-a sugerat celor care au facut acest gest fie sa paraseasca locatia, fie sa urce pe scena si sa vorbeasca personal cu artistul.

Din pacate, cativa dintre cei din public chiar au urcat pe scena si l-au atacat pe Sykes. Desi a fost impins si bruscat, acesta nu a fost ranit in incident si s-a intors pe scena dupa circa 45 de minute, pentru a continua spectacolul alaturi de trupa sa. Mai jos gasiti si o filmare cu trupa dupa ce a revenit pe scena.

Un fan care a filmat evenimentul a scris: "La acest spectacol a fost scandal dupa scandal. Dar de data asta s-a mers prea departe. Toti straight edger-ii au sarit pe scena si l-au atacat pe Oli Sykes si pe restul baietilor din BMTH, si timp de 15 minute toti s-au batut intre ei. A durat 45 de minute pana cand trupa s-a intors pe scena."

Bring Me The Horizon vor incepe lucrul la urmasul lui 'There Is A Hell, Believe Me I've Seen It. There Is A Heaven, Let's Keep It A Secret' si spera sa intre in studio pana in vara lui 2012.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: