Tobosarul trupei Bring Me The Horizon si-a rupt o mana

de iyre

Tobosarul trupei Bring Me The Horizon si-a rupt o mana


Matt Nicholls, tobosarul trupei britanice Bring Me the Horizon, si-a rupt o mana in timp ce juca fotbal cu cei de la Parkway Drive si Architects.

“Era o zi frumoasa asa ca membrii trupelor BMTH, Parkway Drive si Architects au decis sa joace fotbal, iar eu am facut greseala stupida sa stau in poarta. Mingea a venit spre mine, iar eu am impins-o cu mainile, Winston (voce, Parkway Drive) lovindu-mi una dintre maini cu piciorul sau, iar rezultatul, o mana rupta.

"Trebuie sa vad un specialist in Sheffield ca sa stiu daca am nevoie sau nu de operatie, dar nu voi mai pune mana pe vreun bat de toba pentru 6 saptamani. A fost un accident si stiti si voi, s**t happens (se mai intampla), dar va spun eu acum, este ultima daca cand mai port manusi de gradinarit in poarta!” – afirma Matt Nicholls.

Toate spectacolele din UK vor merge in continuare conform planului, Matt fiind inlocuit temporar de Dan Searle (trupa Architects) pentru restul concertelor BMTH. Pe pagina sa personala de Twitter, Searle a scris: "Nicholls si-a rupt mana, iar eu a trebuit sa invat tot setlist-ul trupei intr-o ora si sa il cant la 2,000 de persoane. Scuze daca ceva nu a fost corect, asta daca a observat cineva!"

BMTH sunt momentan in turneu in UK, in cel mai mare turneu al lor, cu sprijinul trupelor Architects, Parkway Drive si The Devil Wears Prada, si vor canta vara aceasta si in festivalurile Reading, Leeds si Download.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: