Bring Me the Horizon - Shadow Moses videoclip


Shadow Moses, noul videoclip semnat de grupul britanic Bring Me The Horizon, poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de pe viitorul album intitulat Sempiteral, disponibil pe piata in data de 29 aprilie via RCA/Epitaph.

E un sunet foarte euforic care traverseaza albumul, un sunet inaltator, dar si foarte trist. Din punct de vedere electronic este mult mai avansat decat orice am facut pana acum", a spus solistul Oliver Sykes despre noul material.

"Procesul de scriere pentru Sempiternal a fost unul total diferit. Am lucrat pe un computer neincetat pana cand am obtinut ce am vrut. Faptul ca l-am adus pe Jordan (Fish, noul membru care canta la clape) in mix a schimbat totul compet, ni s-au deschis atat de multe posibilitati", a completat Sykes.

"Tematica versurilor este totul. Aveam capul mult mai clar cand am scris de aceasta data si mi-a permis sa scriu dintr-o alta perspectiva. Sunt cele mai bune chestii pe care le-am scris vreodata, in opinia mea. Este foarte dramatic, foarte direct si uneori sarcarstic, insa cea mai importanta parte din ele este felul in care se combina cu muzica pentru a aduce ascultatorului imagini vivide si emotii. Cred ca am reusit sa obtinem asta cu succes".