In premiera la Bucuresti: British Sea Power in Silver Church!

de Chaos Lore

In premiera la Bucuresti: British Sea Power in Silver Church!


Doar o zi ne mai desparte de concertul British Sea Power ce va avea loc miercuri, in clubul Silver Church, la initiativa OneDay. Formatia britanica, recunoscuta pentru prestatiile live de exceptie, promite un show indie-rock electrizant, ce nu trebuie ratat! In deschidere, Robin and the Backstabbers. Accesul se va face de la ora 20, iar concertele vor incepe la ora 21.

Si, pentru ca experienta live sa fie completa, OneDay ofera fanilor British Sea Power sansa de a face cunostinta cu trupa si, bineinteles, de a castiga o invitatie la concert! Tot ce trebuie sa faceti este sa dati “Like” paginii OneDay pe Facebook si sa lasati un comentariu pana miercuri, 8 iunie, ora 14. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si anuntat via Facebook, la ora 16. Atentie, cei sase rockeri britanici nu se dau inlaturi de la o bauta cu fanii, si, dupa cum solistul Yan Scott Wilkinson ne-a marturist intr-un interviu recent, apreciaza manifestarile zgomotoase de simpatie din partea publicului.

Originara din Brighton, formatia British Sea Power se afla in prezent intr-un amplu turneu de promovare a celui de-al patrulea album de studio, Valhalla Dancehall, distribuit in Romania exclusiv de A&A Records, disponibil in librariile Carturesti si magazinul Off the record. Cel mai nou single al trupei, Who's In Control, ocupa un loc fruntas in topul Radio Guerrilla, singurul clasament muzical din Romania realizat exclusiv in baza voturilor ascultatorilor.

British Sea Power are la activ, pe langa cele cinci albume de succes, premiul Live Band of the Year, acordat de catre revista Time Out in 2004, o nominalizare la prestigiosul Mercury Music Prize in 2008, precum si numeroase aparitii la TV in emisiuni ca Later with Jools Holland, la televiziunea britanica, sau The Late Show with David Letterman, in Statele Unite.

www.britishseapower.co.uk

Am vazut viitorul rock-ului si numele sau este British Sea Power ! Nu putem sublinia indeajuns ca asta este o veste foarte buna ! - Entertainment Weekly
Cea mai buna trupa din Marea Britanie - Sunday Times
British Sea Power aduc frumusete intr-o lume din ce in ce mai urata, si ar trebui sa primeasca o medalie pentru vitejie - The Independent
Ne-am dori sa existe mai multe formatii cu acelasi crez ca British Sea Power: ca muzica pop poate fi intelectuala, emotionanta, inteligenta si amuzanta, depasind banalul - NME

Cei care nu si-au cumparat inca bilete in avans, la pretul de 50 de lei, o mai pot face online pe Eventim.ro sau din reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si din Control Club (Academiei, 19) si magazinul Off the record (Blanari, 14). In seara evenimentului, biletele vor costa 65 de lei, la intrare.

Accesul in clubul Silver Church (Calea Plevnei, 61) se va face incepand cu ora 20, iar concertele vor incepe la ora 21. Va informam ca accesul cu aparate foto profesionale (cu obiectiv detasabil) si camere de filmat nu va fi permis.

www.oneday.ro
Follow us on Twitter! Like us on Facebook!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: