Biografie Bruce Springsteen



Bruce Springsteen

Genuri muzicale:
Folk rock

Trupe similare:
Phoenix  Led Zeppelin  Bob Dylan  Leonard Cohen  WHITE ASH  Bucium  Sagoraised

Bruce Springsteen este un compozitor si cantaret american, cunoscut atat pentru activitatea sa solo cat si pentru cariera cu E Street Band. Albumele lui Springsteen sunt catalogate drept cele mai accesibile din aria americana de rock.
Printre cele mai faimoase albume ale sale se numara Born to Run si Born in the U.S.A. In descursul carierei sale, Springsteen a vandut 120 de milioane de albume.
Tara: SUA

Stil: rock/folk

Discografie:
1973: Greetings from Asbury Park, N.J.
1973: The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle
1975: Born to Run
1978: Darkness on the Edge of Town
1980: The River
1982: Nebraska
1984: Born in the U.S.A.
1987: Tunnel of Love
1992: Human Touch
1992: Lucky Town
1995: The Ghost of Tom Joad
2002: The Rising
2005: Devils & Dust
2006: We Shall Overcome: The Seeger Sessions
2007: Magic
2009: Working on a Dream

BRUCE SPRINGSTEEN
www.brucespringsteen.net
www.myspace.com/brucespringsteen


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook