Retrospectiva anilor 2000: Brujeria - Brujerizmo

de Buvnitz

Retrospectiva anilor 2000: Brujeria - Brujerizmo


Continuam seria 'Retrospectiva anilor 2000' cu un alt album care a scris istorie in ultimul deceniu: Brujeria - Brujerizmo.

Brujerizmo este al treilea album semnat de grupul mexican si este descris ca un disc ce prezinta un sunet mult mai clar si rafinat fata de stilul grindcore/deathgrind construit pe primele doua albume.

Brujerizmo a fost nominalizat la categoria Best Rock Album la Latin Grammy Awards (2000).

CMJ spunea despre album: "Machete death metal...more venomous and hotter than a Habanero pepper....Juan Brujo's growling political rants strike out against hate, racism and xenophobia."

Melody Maker: "Wonderfully demented thrash....this is south-of-the-border murderous noise, absolutely bereft of anything approaching accessibility....here's a record your parents will worry about you owning."

NME: "They take a hyper-violent idea to its logical, bowel-churning and comically thrilling end."

Albumul a devenit bestseller atat in America de Sud cat si in partea de Nord. Desi nominalizati la Latin Grammy Awards, Brujeria au refuzat sa participe.

Totusi, Brujeria nu au refuzat invitatia de a canta la Bucuresti. Pe 20 decembrie ii puteti vedea live la Silver Church din Bucuresti alaturi de Domination (Pantera Tribute Band), Total Riot si Rock N Ghena.

La Bucuresti vor canta membri din Arch Enemy, Carcass si Napalm Death.

Biletele se gasesc in reteaua Biletoo (Magazinul Unirea Shopping Center, Muzica, Sala Palatului, reteaua magazinelor Flanco din toata tara) si online pe www.metalhead.ro/bileteDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: