Bucium lanseaza o noua piesa de pe DVD-ul 'Live in Codrul Ascuns'

de Andreea Gherfi

Bucium lanseaza o noua piesa de pe DVD-ul 'Live in Codrul Ascuns'


Piesa „Razboieni” este a doua piesa din seria „Live in Codrul Ascuns”, inregistrata in anul 2015, in formula Alexa Milea - vioara, Mihai Balabas – vioara, Cristi Raducanu – tobe si Andi Dumitrescu – chitara si voce, primind ajutorul lui Mircea Muntenita la bas.

„Piesa „Razboieni” este o favorita a publicului nostru”, spune Andi Dumitrescu, liderul trupei. „Prin DVD-ul „Live in Codrul Ascuns” am incercat sa cream un fel de carte de vizita a pieselor pe care le cantam in mod obisnuit in concertele electrice.”

Piesa a fost mixata si masterizata de V.O. Pulver, chitarist si vocalist in trupele Gurd si Poltergeist, producator si inginer de mixing al trupelor Pro-Pain, Destruction si Darkmoon, fiind inregistrata, ca si intreg DVD-ul, de regretatul Alex Pascu (Goodbye to Gravity, Thunderstorm).

„Evenimentele de la Colectiv ne-au fortat sa amanam lansarea pieselor de pe DVD cu mai bine de opt luni. De acum inainte vom intra in ritmul pe care ni l-am propus, acela de a lansa o piesa la fiecare doua saptamani.”, a declarat Alexa Nicolae, violonista trupei.

Mai multe detalii despre trupa puteti gasi la: http://www.facebook.com/bucium si www.bucium.com.ro/press
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: