Concert acustic BUCIUM la Muzeul Taranului Roman

de Buvnitz

Concert acustic BUCIUM la Muzeul Taranului Roman


Trupa Bucium va sustine un concert acustic insotit de proiectii video, la inchiderea expozitiei fotografului Dragos Lumpan ("Ultima Transhumanta"), organizata la Muzeul Taranului Roman, in perioada 23 februarie - 18 martie.

Duminica, 18 martie, incepand cu orele 19.00, Bucium va sustine, la Clubul Taranului, un concert live, acustic - am atasat posterul evenimentului.

Bucium este o trupa romaneasca de rock/Romanian folk/ambiental/ epic rock, cu zeci de concerte la activ, dintre care cele mai notabile au fost in deschiderea concertelor internationale - Apocalyptica (2006), respectiv BOB Dylan (2010).

Bucium este o formatie romaneasca de folk, rock, ambiental, caracterizata prin folosirea a doua viori alaturi de chitara electrica, bas, tobe, voce. Muzica Bucium inglobeaza elemente tribale, primitive, ceea ce explica foarte bine sound-ul arhaic, dar imbina mai multe influente din zona progresiv, ambiental, folklorism (curent din muzica clasica), rock si artrock. Formatia a fost infiintata in octombrie 2004. In 2008, Bucium a lansat primul sau album, „Voievozii”, distribuit in Romania prin A&A Records.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: