Bucovina canta maine la Iasi

de Morrison

Bucovina canta maine la Iasi
Formatiile Bucovina si Shadowsong vor concerta maine, 4 martie, la Iasi, in Dublin Guinness Pub.

Concertul incepe la ora 20.30.

Biletul este 10 lei, dar are o bere inclusa in pret.

Trooper ii vor inlocui pe Bucovina pe data de 6 martie, in concertul din Live Metal Club.

Formatia Bucovina a transmis urmatorul comunicat:

"Ne pare rau ca trebuie sa dam publicitatii acest comunicat, insa acest gest e singurul firesc in situatia data. Din pacate, ne vedem siliti sa anulam prezenta trupei Bucovina in cadrul festivalului Rock Nights for Lady's Day, din Live Metal Club in data de 6 Martie a.c. In ciuda faptului ca acest recital fusese planuit de mai multa vreme, iar relatiile noastre contractuale cu organizatorii erau excelente, indisponbilitatea basistului nostru pentru data respectiva face imposibila participarea trupei la eveniment. Vrem sa specificam ca aceasta indisponibilitate are cauze independente de vointa trupei si a promoterilor, nu a putut fi prevazuta si nici prevenita; anumite chestiuni de ordin familial ii fac insa lui Beks imposibila deplasarea la Bucuresti.

Pe aceasta cale ne cerem scuze fata de promoteri si fata de toti cei care si-au dorit sa ne vada in seara de 6 Martie si promitem ca vom reveni in cursul acestui an pentru un eveniment deosebit, poate chiar lansarea albumului nou, de a carui inregistrare ne apropiem din ce in ce mai mult."

Bucovina


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook