Bush - The Sea Of Memories (cronica de album)

de Buvnitz

Bush - The Sea Of Memories (cronica de album)


Printre atatea reuniuni alimentate de clauze financiare parca mai ai noroc odata la 2-3 ani si dai peste un accident fericit.

Acum de la reuniune si pana la un nou album de studio e cale lunga mai ales daca n-ai pus piciorul in studio de mult timp. In cazul Bush e vorba de 9 ani. Si se simte. Desi piesele lansate in campania de promovare lasa impresia unei formatii aflate in plin proces de revigogare, intregul album lasa mai degraba impresia unei formatii ce s-a pierdut in timp dar mai grav, nu poseda energia necesara pentru a reveni.

Din pacate energia se regaseste exact in acele piese promovate initial: The Sound Of Winter, All My Life si The Afterlife. Culmea, toate trei pozitionate consecutiv in tracklist-ul discului. Restul materialului pare lipsit de substanta si inspiratie iar tot ce aduce aminte de perioada Bush a anilor 90 este productia marca Bob Rock care bag de seama ca nu s-a implicat prea mult in ce inseamna compozitie.

Restul albumului pare o adunare a ideilor scoase din pivnita lasate asa cum au fost si aruncate. Adica monotone. Suna dragut, e bun de ascultat la masina prin blocajul de pe Stefan Cel Mare insa nimic mai mult. Nu straluceste, n-are momente memorabile.

Bag de seama ca daca era o rockada a vremurilor suna perfect. In sensul ca The Sea Of Memories sa fie lansat prin 99 iar The Science Of Things in 2011. Nu de alta dar Bush a fost tot timpul genul de trupa trecuta cu vederea iar Gavin Rossdale nu e chiar un muzician de duzina.

Merita ascultat macar de doua ori. Acum ramane sa vedem cu ce surpriza ne trezim din partea Soundgarden.

Bush - All my life by Bia PoianiDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook