Bush pregatesc videoclipul Baby Come Home

de Chaos Lore

Bush pregatesc videoclipul Baby Come Home


Bush au anuntat ca vor filma videoclipul "Baby Come Home" pe 15 ianuarie in Los Angeles. Piesa apartine albumului de revenire "The Sea Of Memories".

Trupa a mai anuntat si ca va sustine in aprilie un turneu american alaturi de Seether in postura de invitati ai celor de la Nickelback.

The Sea Of Memories, noul album semnat de grupul britanic Bush, a debutat in Billboard 200 pe locul 18 cu vanzari de 20.000 de exemplare. Materialul a fost lansat in data de 13 septembrie si este primul album Bush lansat via Zuma Rock Records in parteneriat cu eOne Music.

Discul este produs de Bob Rock (Aerosmith, Metallica) si reprezinta prima lansare discografica dupa o pauza de zece ani.

Formatia s-a reunit dupa o pauza de noua ani in urma lansarii albumului Golden State (2001). Intre timp liderul Gavin Rossdale a format grupul Institute alaturi de care a lansat un album in 2005 urmat de un proiect solo in 2008.

In actuala formula Bush activeaza tobosarul Robin Goodridge, chitaristul Chris Traynor si basistul Corey Britz.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook