1000 pentru byron la The Silver Church

de Morrison

1000 pentru byron la The Silver Church

Pentru byron timpul a trecut cu folos. Grupul asamblat acum vreo trei ani de Dan Byron a fost, in tot acest timp, cat se poate de viu. A lansat acum doi ani discul de debut – Forbidden Drama, a cantat in cluburi din tara, a sustinut coerent ideea de concert acustic, care avea sa se si materializeze pe DVD – Acoustic drama, a creat piese noi si a mai prezentat publicului un album – al doilea.

Poze Lansare byron A Kind Of Alchemy - Byron

A Kind Of Alchemy incepea sa se contureze la putin timp de la aparitia pe piata a primului lor material, gratie efervescentei creatoare a trupei. Formatia a trecut prin cateva schimbari de personal la sectia ritmica, dar nu s-a oprit nici o clipa. Recent au propus spre difuzare radio single-ul “Diggin’ A Hole”; li s-a spus ca sunt avangardisti si, prin urmare au ratat aparitia pe unde ultrascurte. Culmea, MTV avea sa imbratiseze anul trecut latura acustica a acestui grup eminamente electric si cat se poate de ...rock.

Poze Lansare byron A Kind Of Alchemy

In mare, singura sansa a unei astfel de trupe de a ajunge la urechile ascultatorilor ramane concertul, iar gasca a urcat pe scena de cate ori a avut ocazia. Vineri seara - la The Silver Church (ex Preoteasa), Bucuresti, unde s-a strans atata lume cata a incaput sub (chicioasele) bolte ale incintei.

Mai multe vorbe pe Bestmusic.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: