Un reportaj cu trupa byron va fi difuzat duminica la 'Romania, Te Iubesc!', pe Pro Tv

de Cristi Nedelcu

Un reportaj cu trupa byron va fi difuzat duminica la 'Romania, Te Iubesc!', pe Pro Tv


"Romania, Te Iubesc!"este una dintre cele mai iubite si urmarite emisiuni din media romaneasca, iar reportajele lor arata fata nevazuta a Romaniei si starnesc reactii dintre cele mai puternice.

Jurnalistii de la "Romania, Te Iubesc!" sunt dintre cei mai premiati, pentru curajul si profesionalismul de care dau dovada, investigatiile pe care le desfasoara si problemele pe care le prezinta.

Paula Herlo, Alex Dima, Rares Nastase, Cosmin Savu, Paul Angelescu si gazda emisiunii, Cristian Leonte aduc in fata telespectatorilor reportaje si investigatii care au schimbat legi, sisteme si mentalitati.

Trupa Byron este cu adevarat speciala, pentru mesajul lor, pentru ca aduna oameni impreuna la concerte fara sa fie difuzati la cele mai ascultate radiouri din tara, pentru ca muzica lor este cu adevarat arta si mesaj.

Pentru aceasta, echipa "Romania, Te Iubesc!" le dedica un reportaj in emisiunea de duminica, 15 decembrie, iar solistul trupei, Dan Byron s-a bucurat sa anunte vestea pe Facebook.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook