Byron - It Ain't Gonna Happen Today videoclip


Piesa "It Ain't Gonna Happen Today" este al doilea single de pe viitorul album de studio al trupei byron, "30 Seconds of Fame". Albumul va fi lansat pe data de 16 martie la Palatul Copiilor din Bucuresti, trupa urmand apoi sa sustina spectacole de promovare si la Timisoara, Cluj, Targu Mures si Iasi.

Videoclipul "It Ain't Gonna Happen Today" a fost filmat cu camere video GoPro puse la dispozitia trupei de catre MxShop, www.mxshop.ro. Clipul prezinta formatia cantand live dintr-o serie de perspective inedite - in unele momente privim prin ochii membrilor trupei, alteori vedem lucrurile din punctul de vedere al instrumentelor muzicale!

O serie de fotografii de la filmari pot fi vazute pe pagina de Facebook byron.

Credits:

Laszlo Demeter - regie, montaj, post-productie
Mimi Albu @ Story about Mimi - styling

Multumiri: Gabriel Vatafu, Adrian Chibulcutean

Filmat la Aristocrat Events Hall

Puteti urmari videoclipul pe canalul de Youtube byron la link-ul de mai jos. Recomandam rezolutia Full HD! Varianta in limba romana, "N-o sa se intample azi", va putea fi auzita si ea in curand - aceasta va fi disponibila pe "30 de secunde de faima", versiunea in romana a noului album byron.

Biletele la concertele de lansare a noului disc sunt disponibile in numar limitat si s-au pus in vanzare online pe www.eventim.ro (http://bit.ly/turneu-byron) si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

byron este o formatie de rock alternativ/progresiv. Din 2006 si pana azi au lansat 3 albume de studio ("Forbidden Drama", "A Kind of Alchemy" si "Perfect" - un album de prelucrari dupa melodii romanesti). Trupa are la activ si doua productii video - "Acoustic Drama", primul DVD unplugged romanesc, si "Live Underground in salina Turda", primul concert romanesc difuzat pe HBO si disponibil pe disc Blu-ray.

byron:

Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut
Costin Oprea – chitara electrica
6fingers – clape, chitara acustica, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe