Cadaveria in Romania

de Morrison

Cadaveria in Romania

Cadaveria a anuntat turneul european care include si tari ca Bulgaria, Ungaria sau Romania. Asa ca se pare ca ne vor vizita in luna decembrie, si nu o data ci chiar de 2 ori, mai exact in zilele de 9 si 10 decembrie. Concertele inca nu au fost revendicate de vreun organizator iar despre locatii nu stim inca nimic. Unul din concerte va fi in Bucuresti cel mai probabil. Va tinem la curent.


Cadaveria a luat nastere in aprilie 2001, la initiativa lui Flegias si Cadaveria, membri Opera IX. Trupa a semnat cu Scarlet Records, unde a si lansat albumul de debut, The Shadows Madame, in 2002. Cadaveria si basistul Killer Bob au un proiect separat, intitulat Dynabyte.

Al doilea alum, Far Away From Conformity lansat in 2004, a fost inregistrat si mixat la Captain Woofer Studios. In 2006, Cadaveria a lucrat la al 3-lea cd, intitulat In Your Blood. Discul a fost lansat sub egida Season of Mist si contine 12 piese ce marcheaza un nou pas in cariera trupei.

Stil: black metal/dark metal/gothic metal

Componenta:

Cadaveria - voce
Frank Booth - chitra
Killer Bob - bas
Marcelo Santos - tobe

Discografie:

The Shadows' Madame (2002)
Far Away From Conformity (2004)
In Your Blood (2007)

CADAVERIA
www.cadaveria.com
www.myspace.com/cadaveriaband
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: