Motivul anularii turneului Cadaveria

de Morrison

Motivul anularii turneului Cadaveria
MetalMasters ne-au trimis urmatorul comunicat:

Motivele anularii turneului balcanic Cadaveria sunt urmatoarele (in ordinea importantei):

1. Conflictul dintre tobarul Necrodeath (Peso) si organizatorii romani, rezultat din atitudinea de vedeta cu pretentii de atentie sporita.
2. Intelegerea initiala care nu a fost respectata de catre partea italiana, a trasat un precedent ingrijorator pentru Cadaveria, avand in vedere ca doi dintre membrii Necrodeath canta si in Cadaveria.
3. Intarzierile cauzate de catre Necrodeath in timpul turneului care au dus la nerespectarea intregului program de turneu (le-am inchiriat microbuze si au folosit taxiuri, le-au fost inchiriate apartamente si au stat pe la prieteni, etc)
4. Timpul scurt de promovare al turneului Cadaveria rezultat din punctual 3.
5. Decizia Metal Masters de a nu mai face favoruri catre prieteni care se dovedesc a fi altceva. Initial s-a dorit doar Methedras, dar cerinta continua de a ajuta la expunerea albumului Draculea in toata Europa prin mini-turneul in tara lu' Dracula ne-a induplecat sa ajutam in ideea de "support the underground".

Am primit altceva in schimb. Nu se poate reprosa nimic concertului din Bucuresti, exceptie intarzierea de 70 minute, nu suntem vinovati pentru alte orase.

Multumim tuturor celor peste 1200 de spectatori prezenti la turneul balcanic Ancient Rites (200+ Bucuresti, 180+ Galati, 400+ Skopje, 100+ Craiova, 120+ Petrosani, 120+ Timisoara, 28 Cluj) si anuntam cu mare bucurie intoarcerea belgienilor in aprilie 2008, in cadrul unui turneu European in 12+ tari, organizat de catre partea romana. Detalii in curand.

Datorita anularii Cadaveria am decis sa prezentam publicului un festival autohton de cea mai buna calitate, in parteneriat cu Live Metal Club:

Metal Boots Festival: Trooper, Vokodlok, Tiarra, Blind Spirits, Snapjaw, Acral Necrosis, C.O.D, Fortress of Faith+more. Pretul unui bilet este de 15 lei o zi si 25 de lei pentru 2 zile.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: