Basistul Cannibal Corpse la Hate Eternal

de Morrison

Basistul Cannibal Corpse la Hate Eternal
Alex Webster, basistul trupei Cannibal Corpse, va aparea pe noul album al trupei Hate Eternal. Alex Webster a inregistrat in urma cu cateva zile partile de bass pentru acest album si a declarat ca este multumit de rezultatul final.

Cannibal Corpse se afla in turneul Metal Blade Records 25th Anniversary Tour, care a debutat in New Orleans pe 6 septembrie 2007. Trupa americana va fi insotita in acest turneu de The Black Dahlia Murder, The Red Chord, Goatwhore si The Absence.

Concertul Cannibal Corpse din Venezuela a fost anulat de catre autoritatile locale, au confirmat membrii trupei intr-un post de pe site-ul lor oficial. Este o dezamagire enorma pentru noi, au comentat ei. Multi dintre fani erau deja acolo, si o parte dintre ei venise de la mari departari. Fara-ndoiala ar fi fost un concert exceptional. Locatia era excelenta, echipamentul nostru la fel, organizarea parea destul de ok.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook