Biografie Cannibal Corpse



Cannibal Corpse

Genuri muzicale:
Death

Trupe similare:
Sepultura  In Flames  Children Of Bodom  ILLUMINATI  Death  My Dying Bride  CADAVRUL

Trupa americana Cannibal Corpse a luat nastere in 1988. Discografia trupei cuprinde zece albume de studio si un album live.
Cannibal Corpse a devenit o trupa cult inca de la lansarea albumului "Butchered at Birth", in 1991, care i-a urmat celui de debut, intitulat "Eaten Back to Life", lansat in 1990. Violenta prezenta in muzica celor de la Cannibal Corpse nu este exprimata doar in versurile trupei, ci si pe copertile albumelor (realizate de Vincent Locke). Acesta este motivul pentru care in unele tari, spre exemplu in Germania, albumele au fost interzise.
Vocalul trupei Cannibal Corpse, George "Corpsegrinder" Fisher comenteaza: "Este arta, si trebuie privita ca arta. Este uneori dezgustatoare, dar este ceva ce nu va exista in realitate niciodata. Monstrii sunt fictiune pura".
In 1994, Cannibal Corpse apar in filmul "Ace Ventura: Pet Detective", interpretand piesa "Hammer Smashed Face". Formatia este invitata sa apara in acest film la insistentele actorului Jim Carrey, ai carui trupa preferata sunt.
Cannibal Corpse n-au scapat de schimbarile de componenta de-a lungul timpului. In 1993, chitaristul Bob Rusay, unul dintre membrii fondatori Cannibal Corpse, paraseste trupa si este inlocuit de Rob Barrett de la Malevolent Creation.
In 1995, vocalul Chris Barnes este concediat din pricina diferentelor de opinie cu ceilalati membrii. In prezent acesta este vocalul trupelor Six Feet Under si Torture Killer. Locul lui Barrett este luat de George "Corpsegrinder" Fisher.
Un alt membru fondator, Jack Owen, paraseste Cannibal Corpse in 1994. Acesta se alatura celor de la Deicide in 2005 si poate fi ascultat pe ultimul album al acestora, "The Stench of Redemption".
 
Basistul Alex Webster a declarat recent ca vor incepe sa lucreze la un nou material in noiembrie 2007.


Stil: death metal


Componenta:

George "Corpsegrinder" Fisher - voce
Pat O'Brien - chitara
Rob Barrett - chitara
Alex Webster - bass
Paul Mazurkiewicz - tobe


Discografie:
Eaten Back to Life (1990)
Butchered at Birth (1991)
Tomb of the Mutilated (1992)
The Bleeding (1994)
Vile (1996)
Gallery of Suicide (1998)
Bloodthirst (1999)
Gore Obsessed (2002)
The Wretched Spawn (2004)
Kill (2006)
Vile Live (2007)

CANNIBAL CORPSE
www.cannibalcorpse.net
www.myspace.com/thedeathmetalbandcannibalcorpse
 


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook