Cannibal Corpse au multumit fanilor

de Morrison

Cannibal Corpse au multumit fanilor
Legendarii death metalisti Cannibal Corpse au multumit fanilor care i-au sprijinit in turneul care tocmai s-a incheiat. Kill a fost unul dintre cele mai extinse turnee din istoria formatiei.

Am avut sansa sa cantam pentru prima data in tari precum Bulgaria, Romania, Guatemala, Islanda, Salvador, Ecuador, Peru, si noua Zeelanda. Multumim fanilor din aceste tari care au fost prezenti la concerte, au spus membrii Cannibal Corpse.

Alex Webster, basistul trupei Cannibal Corpse, va aparea pe noul album al trupei Hate Eternal. Alex Webster a inregistrat in urma cu cateva zile partile de bass pentru acest album si a declarat ca este multumit de rezultatul final.

Cannibal Corpse se afla in turneul Metal Blade Records 25th Anniversary Tour, care a debutat in New Orleans pe 6 septembrie 2007. Trupa americana va fi insotita in acest turneu de The Black Dahlia Murder, The Red Chord, Goatwhore si The Absence.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook