Cannibal Corpse continua turneul

de Morrison

Cannibal Corpse continua turneul
Intr-o declaratie de pe site-ul oficial, Cannibal Corpse se declara foarte multumiti de concertul pe care l-au sustinut in Peru pe 25 august, in care membrii trupei au facut apel la fanii prezenti sa ajute victimile cutremurului care a avut drept consecinta nu mai putin de 500 de morti.

Cannibal Corpse vor porni in turneul Metal Blade Records 25th Anniversary Tour, care debuteaza in New Orleans pe 6 septembrie 2007. Trupa americana va fi insotita in acest turneu de The Black Dahlia Murder, The Red Chord, Goatwhore si The Absence.

Concertul Cannibal Corpse din Venezuela a fost anulat de catre autoritatile locale, au confirmat membrii trupei intr-un post de pe site-ul lor oficial. Este o dezamagire enorma pentru noi, au comentat ei. Multi dintre fani erau deja acolo, si o parte dintre ei venise de la mari departari. Fara-ndoiala ar fi fost un concert exceptional. Locatia era excelenta, echipamentul nostru la fel, organizarea parea destul de ok.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook