Cannibal Corpse opriti de politie

de Morrison

Cannibal Corpse opriti de politie
Legendara trupa americana de death metal Cannibal Corpse a oferit cateva explicatii legate de scurtarea concertului pe care l-au sustinut pe 17 august la Bogota, Colombia.

Cu toate ca am avut numeroase probleme in ziua concertului, printre care intoxicarea serioasa a basistului nostru (Alex Webster), dificultati cu echipamentul, niciuna dintre ele nu ne-a putut impiedica sa ne urcam pe scena si sa cantam. Concertul a fost atat de brusc oprit din cauza politiei. Promoterul local ne-a spus ca va avea probleme serioase cu politia daca nu ne oprim din cantat. Cantasem doar 11 piese, iar setlist-ul era de 17-18. Cu totii am fi dorit sa mai cantam, dar promoterul ne-a spus ca este imposibil.

Din nefericire, genul acesta de 'detalii' nu le sunt comunicate fanilor care raman furiosi si dezamagiti de trupa pe care venisera sa o vada, au spus membrii trupei Cannibal Corpse intr-o declaratie oficiala.

Este foarte important pentru noi ca fanii sa stie ca noi nu suntem in niciun fel vinovati pentru scurtarea concertului, au mai completat ei.

Printre numeroasele participari la festivalurile din acest an, Cannibal Corpse si-au facut timp sa si compuna cateva pasaje pentru piese ce vor fi incluse pe un material viitor al trupei, ce va iesi cel mai probabil in 2008. "Daca nu am fi avut atatea concerte si festivaluri, probabil ca deja am fi fost in studio, inregistrand", spune basistul Alex Webster.

"Dar avem toata vara festivaluri in Europa, dupa care in septembrie si octombrie vom pleca intr-un turneu american, urmand sa concertam si in Brazilia. De abia in noiembrie vom aduna materialul compus si ne vom apuca serios de scrierea pieselor pentru viitorul album", mai spune Webster.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook