Concert Cannibal Corpse anulat

de Morrison

Concert Cannibal Corpse anulat
Concertul Cannibal Corpse din Venezuela a fost anulat de catre autoritatile locale, au confirmat membrii trupei intr-un post de pe site-ul lor oficial. Este o dezamagire enorma pentru noi, au comentat ei. Multi dintre fani erau deja acolo, si o parte dintre ei venise de la mari departari. Fara-ndoiala ar fi fost un concert exceptional. Locatia era excelenta, echipamentul nostru la fel, organizarea parea destul de ok.

Incidentul nu a fost singurul neplacut din acest turneu al death-erilor americani. Cannibal Corpse au oferit de asemenea cateva explicatii legate de scurtarea concertului pe care l-au sustinut pe 17 august la Bogota, Colombia.

Cu toate ca am avut numeroase probleme in ziua concertului, printre care intoxicarea serioasa a basistului nostru (Alex Webster), dificultati cu echipamentul, niciuna dintre ele nu ne-a putut impiedica sa ne urcam pe scena si sa cantam. Concertul a fost atat de brusc oprit din cauza politiei. Promoterul local ne-a spus ca va avea probleme serioase cu politia daca nu ne oprim din cantat. Cantasem doar 11 piese, iar setlist-ul era de 17-18. Cu totii am fi dorit sa mai cantam, dar promoterul ne-a spus ca este imposibil.

Din nefericire, genul acesta de 'detalii' nu le sunt comunicate fanilor care raman furiosi si dezamagiti de trupa pe care venisera sa o vada, au spus membrii trupei Cannibal Corpse intr-o declaratie oficiala.

Este foarte important pentru noi ca fanii sa stie ca noi nu suntem in niciun fel vinovati pentru scurtarea concertului, au mai completat ei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook