Metalfeast in club Fabrica din Bucuresti

de Chaos Lore

Metalfeast in club Fabrica din Bucuresti


Vino sambata 2 iunie in club Fabrica la Metalfeast, incepand cu ora 18 si vei putea participa la tombola care iti va da ocazia sa intri in posesia unei invitatii duble pentru pre-eventul B'Estfest Romania: SLAYER/w H8 & Avatar@ Arenele Romane (4 iunie). Cum va functiona? Simplu. Iti vei scrie numele pe un cupon, iar la sfarsitul evenimentului se va face tragerea la sorti. Vor exista 2 castigatori! Be there & bafta!

Organizatorii au dezvaluit numele trupei surpriza ce urma sa se adauge in line-up-ul evenimentului Metalfeast care va avea loc in club Fabrica din Bucuresti pe 2 iunie, dupa ora 18:00: Avatar. Primii 50 de platitori la The Night of the Metalfeast de sambata din Fabrica vor primi cadou cate un cd cu cel mai recent album AVATAR, Subjects of the Same Suffering! Pretul biletului ramane 15 lei !

Inca o surpriza pentru voi sambata la MetalFeast ! Pentru fiecare bilet cumparat primesti la intrare cupoane de reducere in valoare de 10% pentru fiecare produs achizitionat de la magazinul Uman Bucuresti pana la data de 11 iunie!

Numele de pe afis pana acum sunt:

CAP DE CRANIU
http://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial?ref=ts

MEDIOCRACY
http://www.facebook.com/pages/Mediocracy/177849618937657?ref=ts

SHESDEAD
http://www.facebook.com/shesdeadromania?ref=ts

BREATHELAST
http://www.facebook.com/Breathelast?ref=ts

M-51
http://www.facebook.com/M51Spiral?ref=ts

DAYS BEFORE DISAPPEARENCE
https://www.facebook.com/pages/Days-Before-Disappearance/211379222208922

AVATARSase trupe! Intrare: 15 leiDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook