Noul album Cargo

de Morrison

Noul album Cargo
Cargo lanseaza oficial duminica, 10 iunie, in cadrul emisiunii Duminica in familie albumul Cargo XXII, care marcheaza implinirea a 22 de ani de la infintarea formatiei.

Materialul cuprinde o selectie de 22 de melodii reorchestrate si reinregistrate in intregime, ce ofera o perspectiva asupra intregii cariere a grupului Cargo.

`Cargo XXII` este un dublu CD care mai include si doua variante de videoclip pentru piesa `Ca o stea`, precum si o galerie foto cu cei cinci rockeri.

Intre cele 22 de melodii de pe disc se numara piesa `Aproape de voi` - interpretata de fani acompaniati de Cargo. Acest cantec a fost ales special de membrii trupei, in semn de respect pentru toti fanii legendarei trupe rock, conform MediaPro Music.

Formatia Cargo s-a infiintat la Timisoara in anul 1985 la initiativa lui Adrian Barar, cel care este si azi liderul grupului.

BestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook