Catamenia la Metalcamp 2008

de Morrison

Catamenia la Metalcamp 2008
Trupa de melodic black metal Catamenia a confirmat participarea la festivalul Metalcamp, editia din 2008, care va avea loc la Tolmin, Slovenia, intre 4-8 iulie.

Catamenia va pleca impreuna cu belgienii de la Ancient Rites intr-un turneu in Statele Unite in luna noiembrie. In deschiderea celor doua trupe vor concerta Secrets She Kept.

Chitaristul trupei Catamenia, Riku Hopeakoski, a declarat ca lucreaza in prezent la un nou material. Riku spera sa intre impreuna cu restul trupei in studioul Mastervox din Helsinki dupa terminarea turneului pe care il vor intreprinde impreuna cu formatia belgiana Ancient Rites in Statele Unite in lunile noiembrie si decembrie 2007.

Dupa cum v-am anuntat de curand, Catamenia au dezvaluit identitatea noului lor baterist. Acesta se numeste Mikko Nevanlahti, si a mai cantat cu trupa finlandeza de heavy metal Wasara.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook