Biografie Cattle Decapitation



Cattle Decapitation

Genuri muzicale:
DeathGrindcore

Trupe similare:
Sepultura  In Flames  Children Of Bodom  ILLUMINATI  Death  My Dying Bride  CADAVRUL

Cattle Decapitation este o trupa americana de deathgrind, formata in 1996. Piesele reprezinta un protest impotriva tratamentului aplicat asupra animalelor, consumul de carne, precum si abuzul mediului incojurator. Toti membrii formatiei sun vegetarieni, iar versurile trateaza subiecte precum misantropia si genocidul.

Stil: deathgrind
Componenta:
Travis Ryan - voce
Josh Elmore - chitara
Troy Oftedal - bas
Michael Luaghlin - tobe

Discografie:
Ten Torments of the Damned - 1996
Human Jerky - 1999
Homovore - 2000
Decapitacion - 2000
To Serve Man - 2002
Humanure - 2004
Cattle Decapitation/Caninus - 2005
Karma.Bloody.Karma - 2006
CATTLE DECAPITATION
www.cattledecapitation.com
www.myspace.com/cattledecapitation


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook