CATTLE DECAPITATION dezvaluie titlul si coperta noului album

de George Lazar

CATTLE DECAPITATION dezvaluie titlul si coperta noului album


Americanii de la Cattle Decapitation vor lansa un nou album, "Monolith Of Humanity", pe 7 mai international si pe 8 mai in America de Nord, via Metal Blade Records.

Urmasul albumului "The Harvest Floor" (2009) a fost produs, inginerizat, mixat si masterizat de Dave Otero de la Flatline Audio din Denver. "Fanii se pot astepta la o productie completata de cateva aparitii guest surprinzatoare si genul de explorare muzicala care va aduce trupei mai multi fani decat "The Harvest Floor", a declarat trupa. Din nou, Cattle Decapitation ofera un artwork extravagant de intens, creat de artistul Wes Benscoter si aspectul CD-ului/LP-ului este la fel de fascinant ca si conceptul albumului."

O piesa noua a celor de la Cattle Decapitation, intitulata "A Living, Breathing Piece Of Defecating Meat", poate fi ascultata mai jos.

Cattle Decapitation se vor alatura celor de la Origin, Decrepit Birth, Aborted, Rings Of Saturn si Battlecross pentru turneul american "Occupation Demonation" din aprilie/mai.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook