Solistul Cattle Decapitation este invitat pe noul album Soulfly

de George Lazar

Solistul Cattle Decapitation este invitat pe noul album Soulfly


Metal Blade a anuntat ca Travis Ryan, solistul Cattle Decapitation, a inregistrat recent parti vocale pentru viitorul album Soulfly, ce va fi lansat la inceputul anului 2012 via Roadrunner Records.

Travis a inregistrat partile sale vocale la Frick''s Studios din San Marcos, CA, cu Dan Frick, si rezultatul este unul foarte bun.

"Este o onoare sa primesti un telefon de la cineva cu care aveai poze pe pereti in copilarie, in care esti intrebat daca vrei sa iti pui vocea pe albumul lor. Practic la 15-16 ani aveam pe perete o poza cu Max Si Gloria tinandu-l pe Richie in brate, pe care o rupsesem dintr-o copie a Metal Maniacs. Acum imi cer atingerea artistica pe una din creatiile lor, nu s-ar putea sa devina mai incredibil de atat. Sunt foarte onorat si piesa este foarte death metal si puternica. Sunt fericit sa fiu o parte din ea!" - Travis Ryan

Producatorul noului album Soulfly, Zeuss(Hatebreed, Shadows Fall, The Red Chord) a raspuns in legatura cu vocea lui Travis pe album: "Vocea este fantastica! Se potriveste perfect cu piesa... A fost foarte placut pentru mine sa o ascult in aceste zile."

Cattle Decapitation au anuntat recent starea in care se afla scrierea noului lor album, si vor intra pentru inregistrari in Flatline Audio Studios din Denver, CO, in ianuarie. Fanii se pot astepta ca in primavara lui 2012 la un album lansat via Metal Blade Records.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook