Bilete la Celelalte Cuvinte 25 de ani

de Morrison

Bilete la Celelalte Cuvinte 25 de ani
Incepand de astazi s-au pus in vanzare biletele la concertul Celelalte Cuvinte 25 de ani. Formatia oradeana isi aniverseaza un sfert de secol de existenta pe data de 11 decembrie in Sala Mare a Teatrului National, de la ora 19.

in functie de pozitia fata de scena biletele costa 25, 35 si 45 RON si se gasesc la magazinul Muzica. Comenzile online sunt posibile prin adresa de e-mail bilete@celelalte-cuvinte.ro si pagina metalhead.ro. Concertul, organizat de Asociatia Culturala Romano-Irlandeza, va dura trei ore si va fi cu siguranta unul dintre cele mai importante evenimente rock ale anului, sustinut de un grup din Romania.

Calin Pop, Marcel Breazu, Tinu Iovan, Tibi Pop si Ovidiu Rosu vor interpreta pe langa vechile hituri si cateva compozitii noi ce vor aparea pe noul album ce se va lansa anul viitor. in 25 de ani de cariera fara compromisuri Celelalte Cuvinte a inregistrat urmatoarele albume: Formatii Rock 8 (1/2 disc 1984), Celelalte Cuvinte (1987), Celelalte Cuvinte II (1990), Se lasa rau (1992), Armaghedon (1994), Vinil (1996), Ispita (1997) si NOS (2004).

Concertul de la Bucuresti va incheia seria de concerte Celelalte Cuvinte 25 de ani' ce vor avea loc in noiembrie si decembrie la Oradea, Cluj-Napoca, Buzau si Constanta. Cu ocazia acestui concert vor fi puse in vanzare tricouri si alte materiale promotionale marca Celelalte Cuvinte si se va reedita albumul Armaghedon intr-o editie de lux limitata.

Evenimentul este sustinut de Banca Transilvania si Pepsi si are ca parteneri METALHEAD, Sapte Seri, Mix FM, Hotel Elizeu, Jurnalul National, City FM, MetalFan, TVR Cultural, Print Division, MetalHead, Total Protection, Maximum Rock, Cariere, dB Technologies si Port.ro.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: