Bistrita Moto-Rock Party 2008

de Morrison

Bistrita Moto-Rock Party 2008
In premiera in acest an la Bistrita va avea loc o intrunire de motociclisti. Moto-Rock Party se va desfasura in perioada 15-17 mai in spatiul ingradit al Targului de animale din Viisoara si poligonul alaturat. Evenimentul va deschide astfel seria din calendarul intrunirilor anuale de gen si doreste totodata sa devina festivalul anual de muzica rock al municipiului.

Timp de trei zile impatimitii motoarelor si amatorii muzicii rock se vor intrece la diferite concursuri si vor putea urmari spectacole specifice intrunirilor moto. Vineri si sambata seara vor sustine recitaluri formatiile Celelalte Cuvinte, Iron Maidnem (formatie tribute din Ungaria), Dakonia, Luna Amara si grupul local Revelation.

Organizatorii conteaza pe o prezenta semnificativa a bistritenilor si a delegatilor diferitor cluburi moto din tara, si cu aceasta ocazie doresc sa puna bazele primului club de motociclisti din Bistrita.

Cei interesati pot obtine mai multe informatii la adresa de mail bistritamoto@gmail.com
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: