Celelalte Cuvinte finalizeaza noul album

de Morrison

Celelalte Cuvinte finalizeaza noul album
Grupul Celelalte Cuvinte se afla in faza de finalizare a inregistrarilor noului album si reia seria concertelor dupa o perioada de pauza. Recitalul din Live Metal va fi prima aparitie a trupei in Bucuresti dupa aproape un an si jumatate, ultimul spectacol sustinut fiind cel de la Teatrul National cu ocazia aniversarii a 25 de ani de activitate in decembrie 2006.

Clubul Bucurestean Live Metal de pe Bulevardul N. Titulescu sarbatoreste un an de activitate la sfarsitul acestei saptamani si cu aceasta ocazie va gazdui un festival de doua zile denumit 'Dupa una an'.

Pe data de 9 Mai vor sustine recitaluri trupele Celelalte Cuvinte si Dakonia, iar sambata 10 Mai vor urca pe scena Bucovina, Ashaena, True Mind, Shadowsong si Ka Gaia An. In ambele seri concertele vor incepe la ora 20.00. Pretul de intrare la acest festival este de 55 ron/ abonament sau 35ron/ prima zi respectiv 30 ron/ a doua zi.

Bucovina este una dintre putinele formatii de metal care valorifica elemente ale culturii populare romanesti; centrata pe cultura si spiritualitatea din nordul Romaniei, Bucovina pare sa isi fi gasit acum directia muzicala intr-un Traditional/Folk Metal cu un puternic caracter unic, distinct fata de celelalte formatii romanesti. In prezent, trupa lucreaza intens la urmatorul album, care va aparea in aceasta toamna, si care promite un metal mai melodios, un concept cu mai multa armonie si o muzica mai ancorata in traditiile vechi bucovinene.

Celelalte Cuvinte finalizeaza noul album
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: