Concert Celelalte Cuvinte si Bucovina in LMC

de Morrison

Concert Celelalte Cuvinte si Bucovina in LMC
Pe data de 05 mai 2007 s-a deschis cel mai mare club rock din Bucuresti, Live Metal Club. Cu ocazia deschiderii s-a organizat un festival marathon care a reusit sa stranga unele din cele mai in voga trupe romanesti si peste 700 de spectatori.

De-a lungul acestui an in LMC s-au organizat diferite evenimente care au reusit sa adune nume sonore ale muzici romanesti si internationale cum ar fi: Negura Bunget, God, Altar, Hecate
Enthroned, Ancient Rites, Iron Maidnem, Necrodeath, Methedras, etc.

Pe data data de 9 si 10 mai 2008 LMC sarbatoreste un an de la inaugurare si impreuna cu Hard As Rock organizeaza festivalul "Dupa un an" la care vor participa trupele Celelalte Cuvinte, Dakonia, Bucovina, Ashaena, True Mind, Shadowsong si Ka Gaia An.

Pretul de intrare la acest festival este de 55 ron/ abonament sau 35ron/ prima zi (Celelalte
Cuvinte si Dakonia) si 30 ron a doua zi ( Bucovina, Ashaena, True Mind, Shadowsong si Ka Gaia An).

In ambele seri concertale vor incepe la ora 20.00.

Grupul Celelalte Cuvinte a terminat recent inregistrarile noului album si a reluat seria
concertelor dupa o lunga pauza. Recitalul din Live Metal va fi prima aparitie a trupei in
Bucuresti dupa aproape doi ani, ultimul spectacol sustinut fiind cel de la Teatrul National cu
ocazia aniversarii a 25 de ani de activitate in decembrie 2006.

Bucovina este una dintre putinele formatii de metal care valorifica elemente ale culturii populare romanesti; centrata pe cultura si spiritualitatea din nordul Romaniei, Bucovina pare sa isi fi gasit acum directia muzicala intr-un Traditional/Folk Metal cu un puternic caracter unic, distinct fata de celelalte formatii romanesti. In prezent, trupa lucreaza intens la urmatorul album, care va aparea in aceasta toamna, si care promite un metal mai melodios, un concept cu mai multa armonie si o muzica mai ancorata in traditiile vechi bucovinene.

Info si comenzi on-line prin: hardasarockfest@gmail.com sau evenimentelmc@gmail.comDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: