Celtic Frost la Metalcamp

de Morrison

Celtic Frost la Metalcamp
Trupa Celtic Frost a confirmat participarea la editia din 2008 a festivalului Metalcamp, care va avea loc in Slovenia in luna iulie. Concertul Celtic Frost va avea loc pe data de 5 iulie.

Tom Gabriel Fischer, frontmanul trupei Celtic Frost, a declarat ca a fost ocupat in ultimul timp cu cartea autobiografica a trupei Hellhammer, din care a facut parte. Intitulata Only Death Is Real, cartea va fi lansata la inceputul lui 2008.

Mega-turneul sustinut de trupa Celtic Frost este pe cale de a se incheia. Turneul, al carui principal scop a fost promovarea ultimului album Celtic Frost, intitulat Monotheist, a cuprins nu mai putin de 115 concerte, sustinute in Europa, dar si in SUA si Canada, apoi in Japonia, dupa care formatia s-a reintors in Europa unde sustine in prezent ultimele aparitii live din acest turneu. Pentru concertele de SUA, Celtic Frost i-au avut ca invitati pe Type O Negative.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook