Celtic Frost scot carte

de Morrison

Celtic Frost scot carte
Tom Gabriel Fischer, frontmanul trupei Celtic Frost, a declarat ca a fost ocupat in ultimul timp cu cartea autobiografica a trupei Hellhammer, din care a facut parte. Intitulata Only Death Is Real, cartea va fi lansata la inceputul lui 2008.

Mega-turneul sustinut de trupa Celtic Frost este pe cale de a se incheia. Turneul, al carui principal scop a fost promovarea ultimului album Celtic Frost, intitulat Monotheist, a cuprins nu mai putin de 115 concerte, sustinute in Europa, dar si in SUA si Canada, apoi in Japonia, dupa care formatia s-a reintors in Europa unde sustine in prezent ultimele aparitii live din acest turneu. Pentru concertele de SUA, Celtic Frost i-au avut ca invitati pe Type O Negative.

Dupa cum au declarat intr-un update de pe site-ul lor oficial, Celtic Frost sunt impresionati de numarul neasteptat de mare de fani prezenti la aceste concerte, carora le multumesc si le promit ca se vor apuca cat mai curand de un nou material, pentru care au deja cateva idei.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook