Interviu Celtic Frost

29 Decembrie 2006 Morrison

Interviu Celtic Frost
Share pe Facebook
Chtaristul si Vocalul Celtic Frost Gabriel Fischer a vorbit cu UVTV (Underground Video Television) in noiembrie despre oprirea pe care au facut-o in Binghamton NY in turneul lor. Rezultatul a fost un interviu in detalii, pentru rubrica "In Their Own Words", in care Tom isi exprima sentimentele si viziunile asupra mai multor aspecte, printre care : formarea Celtic Frost, felul in care copilaria si educatia sa i-au dat forma vietii, reformarea trupei dupa despartire, intensitatea show-urilor si a fanilor, parerea lui despre influenta pe care o exercita Celtic Frost asupra fanilor si asupra altor artisti, felul in care a fost realizat ultimul lor material lansat la Century Media, "Monotheist", iar in exclusivitate pentru UVTV, Tom dezvaluie posibilitatea lansarii a doua DVD-uri live Celtic Frost.

Interviu Celtic Frost

Tom a vorbit cu candoare si emotie despre copilaria lui tulburata, educatia sa si cum aceste lucruri l-au inspirat sa creeze Celtic Frost si sa se exprime astfel prin muzica sa. "Eram scalavi din societatea pe care o detestam...sclavi ai sistemului...mici copii care nu aveau alta iesire decat muzica noastra", explica Tom. In continuare spune ca "din cauza trecutului nostru radical, la fel de radicala a devenit si muzica noastra". Vorbind despre realizarea albumului "Monotheist", Tom declara "Noi am creat totul - am angajat un producator, noi am facut coperta...am vrut sa avem control complet". Tom continua apoi cu sfaturi pentru trupele mai tinere. Bazandu-se pe propria experienta le sugereaza "retineti cat de mult control puteti, la orice nivel, de la artwork pana la muzica, materialele promotionale, cine va fi producatorul, studioul...totul...pentru asta va trebuie mult curaj...stiti mai bine decat oricine cum sunati...nu renuntati la control".

Interviu Celtic Frost

Vorbind despre influenta pe care a oferit-o Celtic Frost de-a lungul anilor Tom este modest. "Este o mare onoare pentru noi...e un sentiment ciudat pentru mine faptul ca alte trupe ne citeaza ca influenta. Pare atat de greu de inteles". In continuare vorbeste copilaria sa, in mai multe amanunte si felul in care i-a dat forma, idealurile si scopurile sale odata ce s-a maturizat intr-un adult, cautand sa exprime acea invatatura in muzica sa. "Celtic Frost a fost scaparea mea din societatea pe care o uram, pentru ca omoara animale, distruge planeta, polueaza aerul, declanseaza razboaie, mintindu-ne pe noi si unii pe altii, tot ce detest. Celtic Frost a devenit mica mea revolutie, lumea mea proprie, un metal extrem total".

Interviu Celtic Frost

Atingand un numar mare de alte subiecte, in timpul interviului video, Tom de asemenea a vorbit despre munca trupei pana acum si a dezvaluit planurile ambitioase de a face doua DVD-uri live. "Aceasta este o trupa cu multe ambitii, asta e de fapt si ideea Celtic Frost. Daca incetam a mai fi ambitiosi, atunci incetam a mai avea un motiv sa existam". Continua apoi "Daca totul merge comform planului vom avea doua DVD-uri live. Nu ofer nici o garantie ca va fi vreunul realizat...dar daca putem, vom face doua DVD-uri live diferite de tot ce exista acum. Vrem sa facem ceva special, la fel ca albumele noastre". Tom a refuzat sa dea mai multe detalii despre proiectul DVD declarand ca "ne temem sa nu ne fure cineva ideile" si ca "nici macar regizorul cu care discutam nu stie inca despre ce e vorba".

Interviu Celtic Frost

Formatia va merge in turneu in Japonia la inceputul anului 2007, urmand un mare tuneu european, cateva festivaluri, apoi planuri de a se intoarce in America de Nord si probabil in America de Sud. Tom a adaugat "In tot acest timp vom lucra la urmatorul album".

Interviul in intregime, de peste 11 minute, pentru rubrica "In Their Own Words", poate fi vazut pe pagina UVTV (Underground Video Television) aici.

CELTIC FROST
www.celticfrost.com
www.myspace.com/celticfrost


Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Concerte recomandate:


Like us on Facebook