Changing Skins anunta lansarea unui nou album

de Andreea Gherfi

Changing Skins anunta lansarea unui nou album


Dupa o perioada de timp destul de lunga de la lansarea ultimului album, Changing Skins revine cu un nou material de studio care va purta numele „Coming of Age”, marcand astfel trecerea la maturitate a trupei.

„Au trecut ani buni de la primul nostru release si in sfarsit putem sa prezentam publicului piesele pe care le-am lucrat in anii 2013, 2014 si 2015. Ne-am fi dorit sa lansam albumul acum ceva vreme, dar, din pacate, au fost mai multi factori ce ne-au impiedicat sa o facem. Nu o sa ne uitam la ce am fi putut face in acesti ani mai bine, ci vom incerca sa ne focusam pe prezent si pe ceea ce ne dorim sa facem. Avem o gramada de idei noi: piese gata, piese incepute, concepte pentru concertele live etc.”, declara Horatiu pentru www.maximumrock.ro.

Si daca va intrebati cum o sa fie, iata ca Stefan ne ofera cateva detalii:

„Primul disc a fost mult mai usor de digerat si mai catchy. Acest al doilea material de studio cred ca este mult mai inchegat si mai asezat. Cred ca are nevoie de mai multe ascultari pentru a te prinde. Nu, nu ne-am schimbat stilul. Sunt multe specifice pentru sound-ul nostru, iar temele abordate in versuri fac referinta tot la experientele noastre personale.”

Asteptam in continuare noi vesti de la acestia!

Componenta Changing Skins:

Horatiu Ghibu – voce

Stefan Mustata – chitara / backing vocals

Alec Pop – chitara/clape

Adi Cotoara – bass

Poze Poze pentru articole - CS

Sursa: Comunicat www.maximumrock.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: