Changing Skins revine cu videoclipul piesei 'Corporate Life'

de Andreea Gherfi

Changing Skins revine cu videoclipul piesei 'Corporate Life'


Dupa o perioada de timp destul de lunga de la lansarea ultimului album, Changing Skins revine cu un nou material de studio care va purta numele „Coming of Age”, marcand astfel trecerea la maturitate a trupei.

Pentru promovarea acestuia, bucurestenii au lansat videoclipul „Corporate Life” (Video by Atelier Pankart www.pankart.ro , Directed by Alexandru Pop), pe care il puteti urmari mai jos:

„E o piesa cu un mesaj mai dur, practic povestesc prima mea experienta in viata corporatista, mai exact un an si jumatate la un call center (cu program de noapte). Textul relateaza o experienta personala si nu este indreptat catre cei care lucreaza intr-un astfel de mediu, in care lucreaza si o mare parte din membrii Changing Skins, ci celor care „numara banii” facuti de angajatii firmelor de outsourcing, care, de multe ori lucreaza un program dificil pe salarii mizere”, declara tefan despre piesa „Corporate Life” intr-un interviu acordat pentru www.maximumrock.ro.

Changing Skins va sustine un concert electric, intr-o noua formula, pe data de 11 iunie, de la ora 19, in cadrul evenimentului Street Delivery de la Bucuresti.

foto credits: Razvan GoldsteinDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: