Concert de lansare album Chester in club Fabrica din Bucuresti

de Chaos Lore

Concert de lansare album Chester in club Fabrica din Bucuresti


Sambata, 26 mai, formatia Chester lanseaza la Club Fabrica cel de-al treilea album – “Cineva doarme la mine in pat”. Concertul va incepe la ora 22:00, iar de “incalzirea” publicului se vor ocupa formatiile Backstage Hero si Breathelast.

Albumul contine 10 piese cu influente din mai multe genuri muzicale, de la punk-rock, la post-hardcore si pana la electro. Trei dintre piesele de pe album ii au ca invitati speciali pe solistii formatiilor Coma (Catalin Chelemen), Pistol cu capse (Vlad Staricu) si BreatheLast (Mihai Andrei), care vor fi prezenti si sambata, la concertul de lansare. De asemenea, trupa a pus la dispozitia publicului un preview al albumului, putand fi ascultat aici .

Noul single de pe album, melodia “Filme triste” se difuzeaza deja la posturile de radio romanesti de la jumatatea lunii aprilie. Primul single, denumit “Hai la tine acasa” si videoclipul melodiei au fost lansate in vara 2011.

Accesul la concert se va face pe baza de bilet. Biletele costa 15 lei si vor putea fi cumparate in seara evenimentului, de la intrarea in club. Primii 50 de platitori vor primi si CD-ul “Cineva doarme la mine in pat”. Este primul album Chester care apare si pe CD, primele doua (“Acestea sunt doua lucruri care ma enerveaza cel mai tare” – 2007 si “Heartquake” – 2009) fiind lansate exclusiv onlline.

www.facebook.com/chesterbnd
www.myspace.com/chesterbnd
http://www.youtube.com/ChesterRoTV
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook