Poze de la concertul de lansare Chester din Fabrica

de Chaos Lore

Poze de la concertul de lansare Chester din Fabrica


Sambata, 26 mai, formatia Chester a lansat in Club Fabrica cel de-al treilea album – “Cineva doarme la mine in pat”. O galerie foto de la concert gasiti in aceasta locatie.

In deschidere au cantat Backstage Hero si Breathelast, alaturi de invitatii speciali Vlad (Pistol cu Capse) si Catalin (Coma).

Albumul contine 10 piese cu influente din mai multe genuri muzicale, de la punk-rock, la post-hardcore si pana la electro. Trei dintre piesele de pe album ii au ca invitati speciali pe solistii formatiilor Coma (Catalin Chelemen), Pistol cu capse (Vlad Staricu) si BreatheLast (Mihai Andrei), care vor fi prezenti si sambata, la concertul de lansare. De asemenea, trupa a pus la dispozitia publicului un preview al albumului, putand fi ascultat aici .

Noul single de pe album, melodia “Filme triste” se difuzeaza deja la posturile de radio romanesti de la jumatatea lunii aprilie. Primul single, denumit “Hai la tine acasa” si videoclipul melodiei au fost lansate in vara 2011.

'Cineva doarme la mine in pat':

1. Razboi de 4 minute
2. 1+1
3. Eu stau la 667
4. Marti, 2
5. Copaci de sticla feat. Catalin (Coma)
6. Hai la tine acasa feat. Vlad (Pistol cu capse)
7. Vals fals
8. Alearga feat. Mihai (Breathelast.)
9. Filme triste
10. 26 de ani sunt de ajuns
www.facebook.com/chesterbnd
www.myspace.com/chesterbnd
http://www.youtube.com/ChesterRoTVDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook