Joe Satriani: Chickenfoot mai are ceva de spus, discografic vorbind

de Alin Pildner

Joe Satriani: Chickenfoot mai are ceva de spus, discografic vorbindLegendarul chitarist Joe Satriani este de parere ca proiectul Chickenfoot mai are de realizat vreo doua discuri, in ciuda recentei declaratii a solistului Sammy Hagar, care spunea ca nu vede niciun motiv sa revina cu un nou disc.


Trupa, din care mai fac parte fostul basist Van Halen - Marc Anthony si bateristul Red Hot Chilli Peppers - Chad Smith, n-a mai lansat nimic in ultimii trei ani, viitorul acesteia fiind pus sub semnul intrebarii din mai multe motive.


"Nu stiu daca vom mai scoate vreun album. Eu sunt tipul care deranjeaza mereu si cred ca ii inebunesc, pentru ca mereu compun noi piese, mereu le trimit demo-uri si le tot zic, hai sa ne apucam, hai sa lucram.


Insa, inainte de toate, Sam, Mike si Chad au alte lucruri de facut. Chad este in mijlocul sesiunii de inregistrari pentru un nou album Red Hot Chilli Peppers, iar Mike face parte din noul proiect solo al lui Sammy (The Circle, din care mai face parte si bateristul Jason Bonham), unde are un program foarte incarcat. De asemenea, Sammy se ocupa si de o multime de alte activitati, atat comerciale, cat si de caritate, iar toate acestea ocupa timp.


Asa ca eu vin din jurul lumii, dupa un turneu, si le spun "hai sa ne-apucam, hai". Si ei imi spun "stai o clipa, s-o luam mai incet un pic", dupa care eu iar trebuie sa plec in turneu... Asa ca si eu am partea mea de vina, cu programul meu incarcat.


Cum-necum, inca mai cred ca Chickenfoot mai are ceva de spus, din punct de vedere discografic".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook