Sammy Hagar: Nu vad niciun motiv sa mai fac un nou album Chickenfoot

de Alin Pildner

Sammy Hagar: Nu vad niciun motiv sa mai fac un nou album ChickenfootSolistul supergrupului Chickenfoot, Sammy Hagar, a declarat pentru Rolling Stone Magazine, ca trupa nu se va intoarce prea curand in studio, pentru un nou disc.


Formatia care-i include pe fostul solist Van Halen (Sammy Hagar), ex-basistul Van Halen (Michael Anthony), bateristul Red Hot Chilli Peppers (Chad Smith) si guitar-heroe-ul Joe Satriani n-a mai lansat un disc nou de ani de zile si nici nu are de gand sa se reapuce de compus.


"Nu vad prea multe motive pentru a inregistra un nou disc... Adica, imi place sa fac muzica. Insa, la standardele Chickenfoot, asta insemna o cheltuiala de aproape jumatate de milion de dolari. Compunem si inregistram timp de sase luni. E vorba de multa munca, pentru ca apoi sa nu vindem prea multe discuri; este dezamagitor. Si nu-mi place sa fiu dezamagit, imi place sa fiu invingator!", a declarat Hagar.


Pana se mai gandesc ei la treaba asta, va invit sa urmarim "Soap On a Rope". Enjoy!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook