Children Of Bodom dau detalii despre noul album

de Chaos Lore

Children Of Bodom dau detalii despre noul album

Metalistii Children Of Bodom au apelat la Matt Hyde (Hatebreed, Monster Magnet) pentru a fi producatorul noului album, care este momentan in curs de inregistrare in studioul din Helsinki.

Bateristul Jaska Raatikainen a terminat de inregistrat tobele si se va intoarce astazi in studio pentru cateva coveruri.

"Pentru mine inregistrarile au decurs bine, sunt super multumit. Piesele sunt tari si sunt sigur ca va va placea noul material. Si da, vor fi noua piese noi pe album", a declarat tobosarul. Albumul va aparea la sfarsitul anului 2010.

Children Of Bodom vor porni in turneu alaturi de Black Label Society, Clutch si 2Cents. Clutch si Children Of Bodom vor fi cap de afis.

Skeletons In The Closet, cel mai recent album Children Of Bodom, a intrat in topul finlandez pe locul 9. Discul a fost lansat in data de 23 Septembrie, 2009 sub egida Spinefarm Records.

Children Of Bodom au incheiat la finele anului trecut un turneu de 20 de concerte alaturi de The Black Dahlia Murder si Skeletonwitch.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook