Children Of Bodom la Wacken 2008

de Morrison

Children Of Bodom la Wacken 2008
Trupa finlandeza Children Of Bodom si-a confirmat participarea la festivalul WACKEN Open Air, editia din 2008, care va avea loc intre 31 iulie si 2 august 2008 la Wacken, in Germania. Printre trupele care si-au confirmat deocamdata prezenta se numara Iron Maiden, Kreator si Lordi.

Henkka T. Blacksmith, basistul Children Of Bodom, a dezmintit recent zvonurile potrivit carora trupa ar organiza o petrecere cu ocazia implinirii a zece ani de la aparitia primului album, Something Wild.

"Publicatiile au interpretat gresit cuvintele lui Alexi (vocalul si chitaristul trupei)", spune Henkka. "Alexi a spus ca ne-am gandit mai demult ca ar fi dragut sa facem un lucru de genul asta, dar in realitate ne-am dat seama ca nu avem timp pentru asa ceva. Tot timpul nostru este dedicat studioului de inregistrari in care lucram la noul album. Deci o petrecere este absolut imposibil de organizat. Am tinut sa infirmam zvonurile pentru ca nu vroiam ca fanii sa isi faca planuri si sa fie apoi dezamagiti", spune basistul.

Dintre piesele care vor aparea pe viitorul album, anuntat pentru primavara lui 2008, cateva titluri sunt: "Tie My Rope", "Roundtrip 2 Hell And Back" si "Pretty For The Devil".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: